De salarisstrook van je personeel moet goed zijn! 

Profiteer van een vast, laag tarief per loonstrook

Wie zijn wij?


Wij zijn Astrid Verburg en Nicole de Lange, specialisten op het gebied van personeel & salaris. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van personeels- en salarisadministratie. De regels rondom salarisverwerking veranderen voortdurend en het kost veel tijd en moeite om hiervan op de hoogte te blijven. Astrid Verburg is onze salarisspecialist die continue scholing volgt om er voor te zorgen dat de salarisverwerking foutloos verloopt. Zo kun jij je focus houden op het ondernemen!


Astrid is Register Payroll Professional (RPP) en volgt alle wijzigingen en veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving op de voet. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je personeels- en salarisadministratie bij ons in goede handen is. Wij werken met een modern systeem waarbij de samenwerking tussen jou als klant en TOP HR desk heel eenvoudig is. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in je loonadministratie. Medewerkers met vragen over hun loonstrook kun je zo naar ons doorsturen, waardoor jij tijd bespaart. 

Astrid & Nicole 

Salarisadministratie uitbesteden

Wanneer je personeel gaat aannemen dan zal je een salarisadministratie moeten voeren. Je moet als werkgever elke maand loonaangifte doen en het juiste bedrag aan loonheffingen aan de belastingdienst afdragen. 


Het voeren van een salarisadministratie is specialistisch werk en hier is ook specifieke salarissoftware voor nodig. Het is raadzaam dit uit te besteden. Je kunt je volledige salarisadministratie aan ons uitbesteden. Je betaalt bij ons een all-in tarief vanaf € 7,50 (excl. btw) per loonstrook per maand, afhankelijk van het aantal werknemers. 


De interactieve loonstrook van Nmbrs® maakt het mogelijk om loonstroken aan te passen en te controleren zonder eerst een run te moeten draaien!

Meer informatie? Klik hier

Tarieven voor het uitbesteden van je salarisadministratie

Voor het uitbesteden van je salarisadministratie rekenen wij een all-in tarief vanaf € 7,50 (excl. btw) per loonstrook. 

We verzorgen de salarisadministratie voor kleine, middelgrote en grote organisaties, hiervoor hanteren wij onderstaande tarieven:

€ 10,-
Per werknemer
1 - 25 medewerkers
€ 9,-
Per werknemer
26 - 50 medewerkers
€ 8,-
Per werknemer
51 - 100 medewerkers

€ 7,50

Per werknemer
100+ medewerkers

Hoe werkt het aannemen van personeel op de loonlijst?

1. Maak een arbeidsovereenkomst waarin je afspraken vastlegt (salaris, uren e.d.) of krijg een advies op maat van ons.  

2. Laat het personeelslid een loonheffingsverklaring invullen.
3. Neem een kleuren kopie van het identiteitsbewijs (voor- en achterkant) of paspoort van de werknemer op in je administratie.
4. Richt een salarisadministratie in of besteed dit uit aan ons.
5. De salarisadministratie berekent het nettoloon en genereert de salarisspecificatie.
6. De salarisadministratie geeft de loonheffing aan bij de belastingdienst.
7. Denk na over verzekeringen (aansprakelijkheid, ongevallen, ziekteverzuim) of krijg een advies op maat van ons.

Salarisadministratie uitbesteden voor een vast tarief per maand?

Esther Duineveld

Stichting Goed voor Elkaar

"Altijd bereikbaar en altijd tijd, zonder dat de teller meteen gaat lopen!"

"De overstap naar TOP HR desk voor onze salarisadministratie is echt probleemloos verlopen. En het heeft ons nog veel meer opgeleverd ook."