Meer over ons

Team TOP HR desk

Team

Astrid Verburg

Mede-eigenaar en oprichter

TOP HR desk

Nicole de Lange

Mede-eigenaar en oprichter

TOP HR desk

Stephanie van Hove

Marketing en communicatie

TOP HR desk

Missie

Wij helpen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van personeelsadministratie en salarisadministratie. Je kunt TOP HR desk zien als externe HR-afdeling. Met alle lusten, maar zonder alle lasten.

Bekijk onze vi​deo!

Diensten

Personeelsadministratie

Excel en papierwerk is verleden tijd.

Salarisadministratie

Altijd inzage waar je ook bent.

Verlof & Verzuim

Meer grip op verlof & verzuim.

TOP HR desk is een erkend leerbedrijf

Ook daar zijn wij trots op!

sbb

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Stefan de Vries Makelaar (Alkmaar)
De loonadministratie van mijn bedrijf is geen grote dienst, maar wél belangrijk! Daarom wilde ik een tijdje geleden overstappen naar een ander kantoor. Ik zocht een hoger niveau van professionaliteit: online in plaats van analoog, met alles nog op papier. Uit mijn netwerk kreeg ik toen TOP HR desk getipt. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen en daarom heb ik niet verder gezocht. Over die keuze ben ik nog steeds zeer tevreden: ze leveren kwaliteit voor een prijs die het echt waard is.
Stefan de Vries

Car Cleaning Centre (Heemskerk)

Bij mijn vorige salarisadministratiekantoor spraken ze als een adviseur, waardoor ik de informatie niet altijd goed aan mijn personeel kon uitleggen. Astrid vertelt gewoon duidelijk hoe het zit, ook aan mijn medewerkers. En dat vind ik heel prettig, want je mensen moeten erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Vincent Vlaar 

Connect2Care (Heerhugowaard/Rijnmond)

We nemen bij TOP HR desk een standaard salarispakket af, waarmee onze reguliere interne processen goed zijn ingeregeld. Verder zijn Astrid en Nicole een prettig klankbord en komen ze regelmatig met service-extraatjes, waardoor je merkt dat ze onopvallend met je meedenken. En kunnen we wél een keer aanvullende ondersteuning gebruiken, dan is dat altijd mogelijk. Hierdoor sluit TOP HR desk goed aan bij kleine en middelgrote organisaties. Je hoeft immers nooit een groter pakket af te nemen dan je nodig hebt.


Mijn advies: doe je salarisadministratie niet zelf als je dit ook door TOP HR desk kunt laten uitvoeren. Want als het misgaat, ben je de pineut en waarom zou je dat risico willen lopen?

Dennis van Leeuwen

Luns - Van der Velden Advocaten

 Dankzij TOP HR desk hebben we nu een goed HR-systeem staan en daar zijn we heel blij mee. Daarnaast kunnen we met uiteenlopende vragen bij Nicole

en Astrid terecht. Ze communiceren helder, zijn probleemloos bereikbaar en handelen snel. Wat zij adviseren, doen we en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad.

Luns - Van der Velden Advocaten

Noor Luns