Personeel is de motor van je organisatie!

Wij zijn jouw hulplijn en vraagbaak

Behoefte aan HR advies?

Wij hebben diverse experts op het gebied van HR advies. Zo helpen we werkgevers bij ontwikkeltrajecten van medewerkers, begeleiding bij ontslag en kunnen we een passend personeelsbeleid voor je ontwikkelen.  Daarnaast zijn we inzetbaar voor outplacement van één of meerdere medewerkers en kunnen we je team ook versterken met  nieuwe medewerkers via werving en selectie. Elk vraagstuk heeft daarbij zijn eigen methodes, die worden ingezet aan de hand van de wensen die jij als ondernemer hebt. Plan daarom een gesprek met ons in om te kijken hoe we jou het beste kunnen helpen met de toekomst van je personeel door middel van gedegen HR advies.

Gewoon een keer sparren over personeelsgedoe?

Assessments

Betaalbare en efficiënte oplossing voor het MKB

Innovatieve online assessments en oplossingen om talent te ontdekken bij selectie of voor interne ontwikkeling, helpt organisaties om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

Inzetbaar voor:

  • Werving & Selectie
  • Ontwikkeling
  • Inzetbaarheid
  • Organisatie advies

HR advies

Mensen maken het verschil

Personeel. Het is de ruggengraat van jouw bedrijf, de kurk waarop je onderneming drijft. Als jouw mensen goede prestaties leveren, dan ben je verzekerd van enthousiaste klanten. Maar personeel kan je ook hoofdbrekens bezorgen en dan heb je al snel behoefte aan gedegen HR advies.


HR-adviseur inschakelen

Misschien herken je je in bovenstaande vraagstukken. Je kunt natuurlijk blijven proberen het zelf aan te pakken. Of je kiest ervoor om een professional op het gebied van human resource management in de arm te nemen. Een investering die zich uiteindelijk ruim terug betaalt in tijd, energie, geld én resultaat.

loopbaantool

Werkenergieanalyse®

Het loopbaan coaching instrument Werkenergieanalyse® bestaat uit drie onderdelen:

  • Een online vragenlijst. Je medewerker vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.
  • De medewerker ontvangt een persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.
  • Er vindt een persoonlijk coachgesprek plaats met een onafhankelijke coach. Tijdens dit gesprek worden de resultaten besproken en ook welke vervolgstappen moeten worden ondernomen op de afgesproken doelgebieden.
Mijn resultaten had ik deels verwacht maar lang niet alles. Zo scoor ik op mondelinge vaardigheden 9 uit 10. Toch had ik deze competentie voorafgaand in mijn lijst met ''nog te verbeteren competenties'' geplaatst.
Maartje Slabbekoorn - ''Big Fifty Personality Assessment''

Gewoon een keer sparren over personeelsgedoe?