Personeel is de motor van je organisatie

Wij zijn jouw hulplijn en vraagbaak

TOP HR desk - HR adviseur

Behoefte aan HR-advies?

Mensen maken het verschil

Personeel. Het is de ruggengraat van jouw bedrijf, de kurk waarop je onderneming drijft. Als jouw mensen goede prestaties leveren, dan ben je verzekerd van enthousiaste klanten. Maar personeel kan je ook hoofdbrekens bezorgen en dan heb je al snel behoefte aan gedegen HR advies.


HR-adviseur inschakelen

Misschien herken je je in bovenstaande vraagstukken. Je kunt natuurlijk blijven proberen het zelf aan te pakken. Of je kiest ervoor om een professional op het gebied van human resource management in de arm te nemen. Een investering die zich uiteindelijk ruim terug betaalt in tijd, energie, geld én resultaat.

Wij bieden divers HR-advies: ontwikkeltrajecten, ontslagbegeleiding en op maat gemaakt personeelsbeleid. Onze expertise omvat ook outplacement en het werven en selecteren van nieuwe medewerkers. Elke uitdaging vraagt om unieke methodes die aansluiten bij jouw wensen als ondernemer. Laten we een gesprek inplannen om te bekijken hoe ons gedegen HR-advies jou het beste kan ondersteunen bij het toekomstige succes van je personeel.


Maak een afspraak

Assessments

  Betaalbare en efficiënte oplossing voor het MKB

  Innovatieve online assessments en oplossingen om talent te ontdekken bij selectie of voor interne ontwikkeling, helpt organisaties om de juiste mensen op de juiste plaats te krijgen.

  Inzetbaar voor:

  • Werving & Selectie
  • Ontwikkeling
  • Inzetbaarheid
  • Organisatie advies

Werkenergieanalyse

Werkenergieanalyse®

 • Een online vragenlijst. Je medewerker vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.
 • De medewerker ontvangt een persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.
 • Er vindt een persoonlijk coachgesprek plaats met een onafhankelijke coach. Tijdens dit gesprek worden de resultaten besproken en ook welke vervolgstappen moeten worden ondernomen op de afgesproken doelgebieden