Loopbaanadvies

Zet koers naar een succesvolle toekomst met de Loopbaanadviseur van Noloc!

Zet koers naar een 

succesvolle toekomst!

Sta je op een kruispunt in jouw carrière? Wil je professionele groei versnellen en jouw ware potentieel ontketenen? Onze Noloc-gecertificeerde Loopbaanadviseur is jouw partner op dit spannende pad naar persoonlijke en professionele vervulling.

Waarom voor ons kiezen?

  • Gepersonaliseerde Begeleiding: Onze Loopbaanadviseur begrijpt dat elke persoon uniek is. We luisteren naar jouw verhaal, ontdekken jouw sterke punten en identificeren kansen die perfect bij jouw doelen passen.
  • Deskundig Inzicht: Als trotse Noloc-professional beschikken we over diepgaande kennis van de arbeidsmarkt en trends. We bieden inzichten die jouw carrièrepad kunnen vormgeven en jou kunnen helpen om weloverwogen beslissingen te nemen.
  • Loopbaanstrategieën: Samen met jou stellen we doelgerichte plannen op om jouw carrière doelen te bereiken. Of het nu gaat om omscholing, doorgroeien binnen uw huidige branche of een carrière switch, wij hebben de strategie die bij jou past.
  • Vaardigheid ontwikkeling: We bieden niet alleen loopbaanadvies, maar ook de middelen om jouw vaardigheden en kwalificaties te ontwikkelen. Zo ben je volledig voorbereid op de kansen die zich aandienen.
  • Vertrouwelijkheid: Jouw carrière is privé en dat respecteren we. Je kunt erop vertrouwen dat jouw persoonlijke informatie veilig is bij ons.

Of je nu een starter bent die op zoek is naar richting, een professional die streeft naar groei, of iemand die een nieuwe weg inslaat, onze Noloc Loopbaanadviseur begeleidt jou met toewijding en expertise. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw loopbaan naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Werkenergieanalyse®

Met de Werkenergieanalyse® kun je energie- en stressbronnen van een individuele medewerker als ook van een team in kaart brengen. De loopbaancoaching tool is geschikt om inzicht te krijgen in het niveau van toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. De Werkenergieanalyse® geeft inzicht in de belangrijke zaken op zowel organisatie- en functieniveau, waardoor er nadien effectief met een coachtraject of training aan de slag kan worden gegaan.

Hoe werkt de Werkenergieanalyse®?

Het loopbaan coaching instrument Werkenergieanalyse® bestaat uit drie onderdelen:

  • Een online vragenlijst. Je medewerker vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.
  • De werknemer ontvangt een persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.
  • Er vindt een persoonlijk coachgesprek plaats met een onafhankelijke coach. Tijdens dit gesprek worden de resultaten besproken en ook welke vervolgstappen moeten worden ondernomen op de afgesproken doelgebieden.

Wil je als werkgever ervaren hoe de Werkenergieanalyse® werkt? Vraag dan een gratis demo aan. Ontdek wat het loopbaan coaching instrument voor je organisatie kan betekenen.

Neem ook de succesroute

Ik wil met de Werkenergieanalyse® aan de slag