Het juiste personeel, op de juiste plek? 

Wij vinden de geschikte kandidaten voor jouw vacatures

Hoe gaan wij aan de slag?

Wij werken efficiënt en resultaatgericht. Ook betrokkenheid, een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en enthousiasme zijn woorden die bij ons passen. Werving & Selectie (W&S), ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. 


Onze kwaliteit komt tot uiting doordat we tussentijds op het gezamenlijk vastgestelde doel reflecteren en indien nodig het W&S traject bijstellen. Kwaliteit is alleen meetbaar als voorafgaand een doel duidelijk wordt omschreven. Indien nodig of gewenst kunnen wij tijdens het traject bijsturen en anticiperen op veranderende omstandigheden.

Personeel aannemen: waar moet je aan denken?

Doorlooptijd

Een W&S traject start na de voorbespreking voor een periode van minimaal 2 tot maximaal 4 maanden. Afhankelijk van de zwaarte van het functieprofiel kan hiervan worden afgeweken. Binnen deze periode maken wij gebruik van alle werving- en selectie-instrumenten en doorlopen we alle 4 fases.

Zoek jij personeel?

Wij regelen snel en vakkundig betrouwbaar personeel. Wij zullen je vacature met zorg behandelen en uitzetten op een aantal job boards om zo een eerste selectie te kunnen maken. Vervolgens gaan wij met een aantal kandidaten in gesprek en zullen daaruit 2 of 3 kandidaten bij je aanbieden. Zo bespaar je tijd en nemen wij het werk voor je uit handen. Het inzetten van assessments tijdens het W&S proces behoort tevens tot de mogelijkheden.

NVP code

De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) heeft regels opgesteld die organisaties en sollicitanten naar hun mening in acht behoren te nemen bij werving en selectie, de NVP Sollicitatiecode.