Wat vinden anderen van TOP HR desk? 

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers!

In Januari 2022 kwam ik via onze boekhouder bij TOP HR desk terecht. Zij doen voor mij de salarisverwerking en houden de registratie van verlofuren bij. Ik ervaar de dienstverlening van TOP HR desk als super, het klopt wat er verwerkt wordt en daarnaast is het contact met Nicole en Astrid erg snel. Bij TOP HR desk wordt er een luisterend oor geboden. Nicole en Astrid denken met mij mee over personeelsvraagstukken. De adviserende rol van TOP HR desk hierin, is erg fijn. Het is ook fijn dat ik altijd even kan sparren met Nicole en Astrid. Ik ben hier heel tevreden over.

Als ik een cijfer aan de dienstverlening van TOP HR desk moet geven, zit dit al snel op een zeer goed of een 9. Hierin is doorslaggevend het extra stukje service dat ik altijd de mogelijkheid heb om in contact te komen met Nicole en Astrid als ik mijn verhaal kwijt wil. In dat geval wordt er goed naar me geluisterd en leggen zij ook eventuele oplossingsmogelijkheden voor.

Jolanda Munster - Nijman  - Brow Bar Obdam

Vanaf januari 2022 besteden wij de loonadministratie uit aan TOP HR desk. Sinds januari 2023 is dat uitgebreid met de verlof- en verzuimmodule en de algehele personeelsadministratie.  

Ook hebben wij TOP HR desk gemachtigd voor het aanvragen van verschillende soorten uitkeringen bij het UWV. Nicole en Astrid nemen heel veel werk uit handen en het is ook professioneler als alle communicatie via TOP HR desk verloopt. De dienstverlening van TOP HR desk ervaar ik als heel erg fijn. Vooral het persoonlijke contact met Nicole en Astrid wordt erg gewaardeerd. De lijntjes zijn erg kort en dat spreekt mij heel erg aan. Wanneer ik een mail stuur met een prangende vraag, wordt hier snel op gereageerd en dit zorgt ervoor dat ik me gehoord voel door TOP HR desk. Ik beschik zelf niet over alle kennis op het gebied van personeelszaken en via Nicole en Astrid beschik ik toch over alle informatie die ik nodig heb.

Als ik een cijfer zou moeten geven over de dienstverlening van TOP HR desk is dat zeker een dikke 9. De reden hiervoor is dat het op dit moment erg goed gaat en ik heb eigenlijk nooit klachten. Wat mij betreft kan dit dus ook een 10 zijn. Wat ik daarnaast erg prettig vind, is dat de maandelijkse kosten duidelijk en overzichtelijk zijn.

Neeltje van Altena - Kapsalon NeRo

Ik kende zowel Astrid als Nicole al uit het verleden en op die manier ben ik bij TOP HR desk terechtgekomen. Via die weg doe ik nu al zo’n 4 jaar zaken met TOP HR desk. Ik laat de salarisadministratie door TOP HR desk doen, want daar heb ik zelf de kennis niet van en TOP HR desk heeft die wel. Dit gaat eigenlijk altijd goed en dit hoor ik ook terug van mijn werknemers, de salarisadministratie is altijd goed geregeld. Daarnaast helpt TOP HR desk mij op het gebied van juridisch HR advies, hier word ik altijd goed bij geholpen. Het kenmerkende aan de werkwijze van TOP HR desk vind ik dat je vooraf weet wat je kunt verwachten, er is duidelijke communicatie en ze zijn lekker no-nonsense. Wat ik persoonlijk heel fijn vind is de praktische werkwijze, dus ze werken wel volgens de regels maar kijken daarnaast ook wat het beste is voor de werkgever en werknemer. Wat mij betreft krijgt TOP HR desk een mooie 9!

Eric de Lange - Bukom

Ik doe nu sinds 2020 zaken met TOP HR desk. En eigenlijk maak ik van alle diensten die TOP HR desk te bieden heeft gebruik, van salarisadministratie tot verzuim. Dit gaat altijd goed en dit hoor ik ook van mijn werknemers, zij hebben een duidelijk overzicht in de app. Wat ik fijn vind is dat TOP HR desk kleinschalig is en daardoor heel persoonlijk, het is net alsof Astrid en Nicole mijn collega’s zijn. Daarnaast heb ik het nog nooit meegemaakt dat mijn vraag niet beantwoord kon worden, ze hebben gewoon echt heel veel kennis. Mochten ze toch een keer twijfelen dan hebben ze natuurlijk ook nog een heel netwerk achter zich staan. Als ik ze een cijfer zou moeten geven dan geef ik ze een 9, want er moet natuurlijk altijd ruimte voor verbetering blijven. Ik ben gewoon echt heel tevreden en blij met de samenwerking die we hebben!

Raymond Zutt - Reclasign

5 jaar geleden ben ik via via bij TOP HR desk terechtgekomen, waar ik nog altijd heel blij mee ben. TOP HR desk doet voor mij eigenlijk alle HR-faciliteiten, zoals salarisruns, jaargesprekken, medewerkerstevredenheid en ook af en toe de recruitment. Wat ik echt heel fijn vind is dat Astrid doet wat ze zegt en zegt wat ze doet! Hier blinkt Astrid echt in uit. Dit maakt dat ik TOP HR desk heel betrouwbaar vind en veel van hun werkzaamheden gebruikmaak. Als ik TOP HR desk een cijfer zou moeten geven, zou dit zeker een 9,5 zijn. Ik heb verder geen ervaring bij andere bedrijven, maar ik vind dat TOP HR desk zich onderscheidt doordat ze echt heel erg competent zijn.

Martijn Witteveen - Blok System Supply

Zo’n anderhalf jaar geleden ben ik bij TOP HR desk terechtgekomen na een tip van SlimmeBoekhouding. Ik was namelijk op zoek naar het uitbesteden van personeels- en salarisadministratie. Als je begint met één werknemer heb je hier nog niet gelijk een dagtaak aan en is het handig als je dit kunt uitbesteden, zo ben ik bij TOP HR desk terechtgekomen. Daarnaast werkt TOP HR desk volgens de nieuwste wet- en regelgeving. TOP HR desk doet voor mij de salarisadministratie, stelt eventuele contracten op en regelt de afwikkeling met de belastingdienst. Mocht ik ergens anders behoefte aan hebben dan kan ik dit altijd aangeven. Wat ik fijn vind aan de werkwijze van TOP HR desk is dat je te maken hebt met hele korte lijnen. Hierdoor krijg je snel antwoord op eventuele vragen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding van TOP HR desk vind ik uniek. Daarnaast hebben Astrid en Nicole goede expertise en zijn ze lekker to the point. Als ik ze een cijfer zou moeten geven, geef ik ze een 9!

Ik heb ervoor gekozen om bij TOP HR desk stage te gaan lopen vanwege de kleinschalige organisatie. Hierdoor verwachtte ik een goede en persoonlijke begeleiding. Deze persoonlijke begeleiding heb ik ook uitgebreid gekregen. Daarnaast houdt TOP HR desk zich bezig met meerdere hr-processen waardoor ik ook veel mee hoopte te krijgen, wat zeker is gelukt. Astrid en Nicole gaven me de tijd om dingen te leren en mij bij zoveel mogelijk te betrekken. Ze hebben echt heel erg hun best gedaan om mij een leuke en leerzame tijd te bezorgen! Ik ben bijvoorbeeld mee geweest naar klanten en zieke medewerkers waardoor je ook ervaart wat er in het ‘echte’ leven achter de schermen gebeurt. Astrid en Nicole kijken echt naar jouw persoonlijke ontwikkeling en wat jij nodig hebt. Als je graag meer wilt leren over een bepaald onderwerp kun je dit bij ze aangeven en wordt daar rekening mee gehouden.

Tamara Al-Asawdeh - Stagiaire bij TOP HR desk

Het is belangrijk dat je je aanpast aan de markt en dat doet TOP HR desk erg goed! Vanaf het moment dat Astrid en Nicole voor henzelf startten, zijn wij eigenlijk gelijk met TOP HR desk gaan samenwerken. Wij doen nu dus al zo’n 3,5 jaar heel fijn zaken met TOP HR desk. Astrid en Nicole doen voor veel van onze klanten met name de salarisadministratie wat altijd goed verloopt, maar ook het inlezen van journaalposten gaat zonder problemen. Daarnaast is ook het vragen van advies op het gebied van personeelszaken niet te veel gevraagd. Alle vragen die we hebben worden altijd keurig opgepakt en beantwoord. Wij zijn tot op de dag van vandaag nog altijd heel tevreden over onze samenwerking met TOP HR desk, dit krijgen wij ook van onze klanten te horen. De werkwijze van TOP HR desk kenmerkt zich door de snelheid en vakkundigheid waarmee Astrid en Nicole te werk gaan. De mentaliteit en de directheid van TOP HR desk zijn heel fijn als ondernemer zijnde.

Taco Luiken - Slimme Boekhouding

Via Tekz belastingadviseurs ben ik 2 jaar geleden bij TOP HR desk terechtgekomen en daar ben ik nog altijd heel blij mee. Voordat ik bij TOP HR desk terechtkwam heb ik mijn loonadministratie door verschillende andere partijen laten doen, maar dit werkte voor mij niet. TOP HR desk doet voor mij de loonadministratie en maakt wanneer dat nodig is ook contracten. Astrid en Nicole pakken alles altijd snel op en zorgen er dan voor dat het goed en snel wordt afgerond. Ook wanneer ik klanten van mij doorverwijs naar TOP HR desk gaat dit altijd goed. Het fijne aan de samenwerking met TOP HR desk vind ik dat de werkwijze heel persoonlijk is, zo ben ik zelf namelijk ook. Als ik TOP HR desk nu een cijfer zou moeten geven dan geef ik ze een 10! Voor Astrid en Nicole is namelijk niks te moeilijk, alles kan en ze denken graag met je mee. Ook wanneer ik een wat lastigere vraag heb, word ik altijd op een vriendelijke manier geholpen.

Trijntje de Waart - BenAdienst

Via een klant van mij heb ik Astrid leren kennen en zo ben ik eigenlijk bij TOP HR desk terechtgekomen. Doordat de samenwerking met TOP HR desk altijd zo goed verloopt ben ik bij TOP HR desk blijven hangen en ik ben nog altijd heel tevreden. Ook is het niet lastig om te wisselen in de diensten die ik bij TOP HR desk af wil nemen, het ligt namelijk net aan de behoefte waar ik gebruik van wil maken. Dus ik vind het heel fijn dat dit mogelijk is. De manier waarop TOP HR desk te werk gaat, spreekt mij enorm aan. Astrid en Nicole werken lekker vlot, je kunt ze altijd bellen en geen vraag is te gek. En wat ik ook fijn vind is de persoonlijke benadering van TOP HR desk, in plaats van nummertjes worden er gewoon voornamen gebruikt. Het systeem van TOP HR desk werkt ook erg goed, personeel kan hier zelf namelijk ook in om uren door te geven. Als ik TOP HR desk een cijfer zou moeten geven dan geef ik ze gewoon een 10. Ik zou namelijk niet weten wat ze nog kunnen verbeteren. TOP HR desk denkt altijd met je mee en ze willen het voor de klant zo eenvoudig mogelijk maken.

Margon Slikker-Wester - NovaZZP

Ons nieuwe salarisadministratiesysteem levert mij extra tijd op! Voorheen printte ik alle stroken zelf uit en die gaf ik dan aan mijn medewerkers. Die hele slag slaan we nu over omdat iedereen alles kan downloaden. Ik lever TOP HR desk per maand nog één velletje aan met wat specifieke aantekeningen en dat is het wel. Verder kan ik in het systeem overal zelf bij en dat is ontzettend makkelijk.
 Het overschakelen van ons oude salarisbureau naar TOP HR desk ging verrassend snel. Daar had ik weinig werk aan, want Astrid en Nicole regelden het gewoon. Ze hebben eerst drie maanden schaduw gedraaid met het oude en het nieuwe systeem en vanaf 1 januari rolden de stroken er probleemloos uit.
 TOP HR desk beheert een heel spectrum voor ons: de salarisadministratie, het opstellen en bijhouden van contracten en het begeleiden van ziekteverzuim. Met de Wet verbetering poortwachter is dat heel prettig. Wij werken met een speciale doelgroep – mensen met een Wajong- of WIA-uitkering – en daar zitten administratief wat haken en ogen aan. Voor Astrid en Nicole is dat geen enkel probleem. Daarnaast zijn ze scherp op de actuele wet- en regelgeving. Ook dat is prettig!

Peter Schouten - Soci-Com

De overstap naar TOP HR desk voor onze salarisadministratie is echt probleemloos verlopen. En het heeft ons nog veel meer opgeleverd ook. Nicole wees ons op dingen waar we nooit aan hadden gedacht. Zo was het nodig om nieuwe arbeidscontracten op te stellen omdat er zaken in ontbraken. Mazzel dat we daar nooit mee te maken hebben gehad!
 Goed voor Elkaar is een stichting die dagbestedingsplekken aanbiedt, in een lunchroom, cadeauwinkel en atelier. Er werken zeven parttime begeleiders bij ons en voor hen regelt TOP HR desk nu de salarisadministratie. We kwamen bij hen terecht op aanraden van Slimme Boekhouding, onze nieuwe boekhouder. Goed voor Elkaar vraagt om een andere aanpak dan een standaard bedrijf en daar spelen Nicole en Astrid goed op in. Ze begrijpen dat we elke stuiver twaalf keer moeten omdraaien voor we hem uitgeven, en daarom hebben ze goed bekeken welk abonnement we nodig hebben. Zonder ons angst aan te praten. Ook hebben ze ons goed geadviseerd over een UWV-proefplaatsing.
 Ik heb altijd het gevoel dat ze hun stinkende best voor ons doen. Altijd bereikbaar en altijd tijd, zonder dat de teller meteen gaat lopen!

Esther Duineveld  - Stichting Goed voor Elkaar (Heemskerk)

Een jaar geleden deed ik naast mijn andere taken ook de salarisadministratie en arbeidscontracten van onze bedrijven nog zelf, maar omdat we hard groeiden, werd dat een steeds intensievere klus. Alleen de loonjournaals en de pensioenafdracht werden door onze accountant afgehandeld. Een relatie uit ons netwerk maakte ons toen attent op de diensten van TOP HR desk.

Ik werk graag samen met bedrijven met een bepaalde uitstraling en bij Nicole en Astrid voelde dat meteen prima aan. Ze bereidden de overstap naar hun online salarissysteem voor, zodat het vanaf januari 2021 in gang kon worden gezet. Ook met onze accountant regelden ze de overdracht in goed overleg.

Het is prettig om helemaal ontzorgd te worden, zeker omdat je dingen tegenkomt waarmee je niet eerder te maken hebt gehad. Ik weet nu ook dat je veel meer moet vastleggen, met het oog op eventuele juridische consequenties in een later stadium. Zelfs positieve zaken als salarisverhogingen!
 Onze medewerkers – zestien mensen op drie vestigingen – zijn ook blij met de overstap. Via de app van Nmbrs hebben zij altijd overzicht op hun vrije dagen.

De inzet van TOP HR desk weegt absoluut op tegen de kosten. Het scheelt tijd en we weten zeker dat alles ook juridisch goed zit. Bovendien reageren Nicole en Astrid altijd razendsnel en hoef ik nooit ergens achteraan te gaan. En de overstap is door hen moeiteloos geregeld.

Maartje Kiesewetter, operational manager DTL Mediaan en Denticien

In 2018 zette ik als zelfstandig ondernemer een nieuwe stap in mijn werkzame leven. Sindsdien ben ik als interim-directielid en -COO betrokken bij operationele processen en interne controles van uiteenlopende organisaties, zoals de SVB en de Belastingdienst. Mijn accountant Taco Luiken van Slimme Boekhouding adviseerde mij om mijn loonadministratie uit te besteden aan de vrouwen van TOP HR desk. Die uitstekende suggestie heb ik in juni 2019 opgevolgd.

De dienstverlening van Astrid en Nicole waardeer ik om meer dan één reden. TOP HR desk hanteert een helder prijsmodel, waardoor je weet wat je krijgt. Ze zijn scherp en elke maand stipt met het aanleveren van de juiste gegevens. Hun communicatie is responsief en to the point, met alleen de informatie die voor mij persoonlijk relevant is. Die effectiviteit vind ik fijn. Een mooi voorbeeld van hun proactieve insteek: aan het eind van het jaar wezen ze me op de fiscale ruimte voor bijzondere kosten die ik als eigenaar-zzp’er nog kon benutten. Daarmee verrasten ze me echt.

Prettig is ook dat het totaal niet uitmaakt wie van de twee ik spreek; Nicole en Astrid zijn altijd allebei op de hoogte van mijn situatie. Zo’n naadloze dienstverlening kan ik daarom elke zelfstandige DGA aanraden.

Jolanda van de Kamer, zelfstandig Chief Operations Officer en senior-manager (Alkmaar) 

De loonadministratie van mijn bedrijf is geen grote dienst, maar wél belangrijk! Daarom wilde ik een tijdje geleden overstappen naar een ander kantoor. Ik zocht een hoger niveau van professionaliteit: online in plaats van analoog, met alles nog op papier. Uit mijn netwerk kreeg ik toen TOP HR desk getipt. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen en daarom heb ik niet verder gezocht. Over die keuze ben ik nog steeds zeer tevreden: ze leveren kwaliteit voor een prijs die het echt waard is.
 Van mijn personeelsleden hoor ik nooit dat er onduidelijkheden zijn en ook mijn accountant kan goed overweg met de werkwijze van TOP HR desk. Het is prettig dat alles nu overzichtelijk in een web omgeving is vastgelegd. Wat ik verder aan Astrid en Nicole waardeer, is dat ze mij wijzen op de actualiteit als ze denken dat dit nodig is. Over de optimale toepassing van eindejaarsextraatjes bijvoorbeeld. Heel attent!

Stefan de Vries – eigenaar van Stefan de Vries Makelaar (Alkmaar)

Wij werken graag samen met partners die dezelfde mindset hebben als Connect2Care. Op deze basis hebben we ooit voor onze accountant gekozen en hij bracht ons op zijn beurt in 2019  weer in contact met TOP HR desk. Connect2Care levert zorg slimmer, sneller en goedkoper en dat is ook hoe de dienstverlening van TOP HR desk in elkaar steekt.

We nemen bij TOP HR desk een standaard salarispakket af, waarmee onze reguliere interne processen goed zijn ingeregeld. Verder zijn Astrid en Nicole een prettig klankbord en komen ze regelmatig met service-extraatjes, waardoor je merkt dat ze onopvallend met je meedenken. En kunnen we wél een keer aanvullende ondersteuning gebruiken, dan is dat altijd mogelijk. Hierdoor sluit TOP HR desk goed aan bij kleine en middelgrote organisaties. Je hoeft immers nooit een groter pakket af te nemen dan je nodig hebt.

Connect2Care bestaat uit drie bedrijven met twaalf medewerkers en drie eigenaren. Die drie organisaties heeft TOP HR desk keurig in één systeem verwerkt. De functioneringsgesprekken doen wij als directie nog zelf omdat we dat belangrijk vinden voor het contact met alle medewerkers. Astrid en Nicole houden voor ons wel de verlof- en verzuimregelingen bij, inclusief zwangerschapsverlof. Dat laatste is prettig, want dat komt bij onze organisatie regelmatig voor.

Mijn advies: doe je salarisadministratie niet zelf als je dit ook door TOP HR desk kunt laten uitvoeren. Want als het misgaat, ben je de pineut en waarom zou je dat risico willen lopen?

Dennis van Leeuwen – Directeur Connect2Care (Heerhugowaard/Rijnmond)

Bij mijn vorige salarisadministratiekantoor spraken ze als een adviseur, waardoor ik de informatie niet altijd goed aan mijn personeel kon uitleggen. Astrid vertelt gewoon duidelijk hoe het zit, ook aan mijn medewerkers. En dat vind ik heel prettig, want je mensen moeten erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Ik kwam bij TOP HR desk terecht omdat ze bij mijn vroegere kantoor fouten hadden gemaakt. Ik voelde dat er iets niet klopte en Astrid bevestigde dat. Daarna heeft ze alles gecorrigeerd. Dat was een hele geruststelling, want je wil geen strijd met je personeel. Ík moet het goed hebben, maar zíj ook.

Bij Car Cleaning Centre werken drie mensen in vaste dienst en een paar jongens op afroepbasis. We maken voor particulieren en bedrijven auto’s van showroomklaar, zowel van binnen als van buiten . TOP HR desk regelt voor mij de salaris- en personeelsadministratie, de contracten en eventueel de verzuimregistratie. Normaal gesproken hebben we één keer per maand contact over de nul-urencontracten en verder alleen als het nodig is. Dan reageren ze altijd heel snel, met een antwoord waar ik ook echt wat aan heb. Ik ben dan ook zeer content over onze samenwerking!

Vincent Vlaar – Eigenaar Car Cleaning Centre (Heemskerk)

Of je nu een organisatie bent met 200, 20 of 2 medewerkers, personeelszaken moeten op orde zijn en professioneel geregeld worden.
 Wet- en regelgeving van personeelszaken is complex en je wilt te allen tijde voorkomen dat je, per ongeluk, een fout maakt in contracten of anderszins. Toen wij vorig jaar de financiële administratie bij een nieuwe partij onderbrachten, kregen wij het advies om voor onze HRM-zaken de samenwerking aan te gaan met TOP HR desk. Dat advies hebben wij overgenomen. Onze HRM-zaken zijn nu volledig gedigitaliseerd en goed ingeregeld. Het voelt fijn om dat zo voor elkaar te hebben!

Wat Astrid en Nicole nog meer voor je kunnen betekenen, ontdekten we aan het begin van de Covid-19 pandemie. Ze namen meteen contact op, om ons te informeren en te vragen wat we nodig hadden. Het meedenken en even samen sparren heb ik als zeer prettig ervaren.
Onze maatschap is geen ingewikkelde organisatie en toch is het fijn om te weten dat we op TOP HR desk kunnen terugvallen als er wél een keer iets aan de hand is. Het voelt gewoon als een solide eigen HRM-afdeling.

Monique Eigenraam – Manager Maatschap Kaakchirurgie Noord-Holland Noord

Eerlijk gezegd wist ik niet wat TOP HR desk allemaal voor ons kon doen. Ik vroeg Astrid en Nicole weleens om advies bij vraagstukken rond het functioneren van een medewerker of over een arbeidscontract, maar al onze verdere hr-zaken liet ik door andere partijen regelen. “Dat kunnen wij ook, hoor”, zeiden ze, toen dat een keer ter sprake kwam. En eigenlijk was dat een stuk praktischer dan die versnippering.
Inmiddels doet TOP HR desk voor ons de personeels- en salarisadministratie, inclusief de arbeidscontracten. Daarnaast begeleiden ze gesprekken met medewerkers als dat nodig is en hebben ze mij handvatten gegeven om eindejaargesprekken te documenteren. Die doen we zelf, maar nu met een goede structuur.

Ik ben heel tevreden over de overstap naar TOP HR desk en mijn medewerkers ook. Voor hen is alles een stuk inzichtelijker geworden; gespreksverslagen staan nu bijvoorbeeld online.
Waar ik echt door ben verrast, is de waakzaamheid van Nicole en Astrid. Er ontgaat ze niets. Als een contract binnenkort afloopt, attenderen ze mij daar tijdig op. En toen de coronasteunmaatregelen bekend werden, stuurden ze me direct een samenvatting toe. Bovendien reageren ze altijd snel op vragen en komen ze direct tot de kern. Die resultaatgerichtheid, daar hou ik van. Soms doet dat even pijn, maar het zorgt wel voor duidelijkheid.
 Alle personeelszaken op één plek, ik ben er blij mee. En dat de totale kosten daarvan zelfs iets lager uitpakken, is een extra bonus.

Joost Baljé – Directeur H2X Communicatie (Heerhugowaard)
Jan Gelijsteen

EDS is een jonge onderneming die voor andere bedrijven oplossingen ontwerpt en in elke gewenste hoeveelheid produceert, waardoor zij hun producten efficiënter en goedkoper kunnen vermarkten. Op die manier realiseren wij voor onze opdrachtgevers een cruciale verbeterslag. Dit doen we met acht medewerkers en twee stagiaires. In 2019 ben ik aangehaakt om de administratie van EDS te ondersteunen, inclusief alle hr-gerelateerde zaken. Als voormalig directeur-inkoop miste ik op dit gebied toch wel specifieke kennis. Voor de professionalisering die EDS voor ogen had, was het daarom verstandig om externe HR-begeleiding in te schakelen. Die vonden we ruim een half jaar geleden bij TOP HR desk.

Inmiddels hebben Nicole en Astrid al veel werk opgepakt. Ze reviewen en updaten de bestaande arbeidscontracten, professionaliseren onze arbeidsvoorwaarden en staan ons bij met de aanvraag van NOW-regelingen. Daarnaast zijn ze actief betrokken bij de komende midterm- en eindejaargesprekken, en houden ze in Nmbrs onze salarisadministratie bij. Binnenkort gaan we nog een stap verder en laten we ook onze arbo-zaken via TOP HR desk lopen.

Astrid en Nicole zijn voor ons dus belangrijk in de uitvoering, maar hun rol als HR-Adviseur is net zo relevant. Het was bijvoorbeeld prettig om met hen te kunnen sparren over de invulling van een openstaande functie. Ook zijn ze nu nauw betrokken bij de bouw van een salarishuis, waarmee we competitief willen blijven in de markt.

De bereikbaarheid van TOP HR desk is optimaal. Als ik een bericht stuur, kan ik erop vertrouwen dat ik snel een adequaat antwoord krijg. Ook heb ik gemerkt dat ze een uitstekend netwerk achter zich hebben voor de oplossing van vraagstukken die niet tot hun expertise horen. Wij zijn dus meer dan tevreden over hun dienstverlening.

Jan Gelijsteen - Operations manager EDS Casting & Forging (Amsterdam)

Wendy Kerssens Social Advertising

Ik noem Top HR desk altijd mijn mobiele HR-Adviseur! 

Voor ik Nicole en Astrid inhuurde, werd de salarisbetaling van mijn medewerkers geregeld door mijn administratiekantoor. Op zich niets mis mee, maar toch konden ze me soms niet optimaal adviseren. Als het ging om arbeidscontracten bijvoorbeeld. 

TOP HR desk doet dat wél. Zij vullen een gat, ook voor de kleinere ondernemer zoals ik. 

Voor de reguliere klussen heb ik een abonnement afgesloten en als er andere issues spelen, betaal ik daar extra voor. Wat overigens niet wil zeggen dat bij elk telefoontje de teller meteen gaat lopen. Zo zitten ze niet in elkaar.

Door TOP HR desk heb ik ontdekt hoe belangrijk de menselijke kant van HR eigenlijk is.

Het gaat om zoveel meer dan een kloppende salarisstrook.

Astrid en Nicole vullen dat perfect in. Ze zijn sowieso supergoed in hun vak en ze zoeken heel professioneel uit hoe zaken voor alle partijen goed geregeld kunnen worden. Ook mijn medewerkers kunnen met vragen bij Nicole en Astrid aankloppen. En als iets buiten hun kennisgebied valt, dan hebben ze een goed netwerk achter de hand.

Echt, ik beveel TOP HR desk aan bij ieder bedrijf dat er geen eigen HR-afdeling op nahoudt!

Wendy Kerssens - eigenaar van Wendy Kerssens Social Advertising
WARA Project Framing
Onze nieuwe financieel adviseur bracht ons eind 2018 in contact met TOP HR desk. 

We waren al een tijd niet tevreden over de service van onze toenmalige HR-Adviseur, bij een groter regionaal kantoor. De beslissing om hiervoor over te stappen naar Astrid en Nicole

was dus snel genomen. Inmiddels hebben zij alles rond onze personeels-, verzuim- en salarisadministratie strak georganiseerd, ook digitaal.

Arbeidscontracten zijn aangepast; alles wat nodig is staat erin volgens de wet- en regelgeving. Dat levert ons alles bij elkaar natuurlijk veel tijd en gemak op. Daarnaast beheren onze medewerkers nu zelf online hun vrije dagen. Als dit botst met de vakantie van een collega belandt dit niet meer meteen op mijn bordje, maar lossen ze dat onderling op. Ook bij het

vertrek van een werknemer heeft TOP HR desk de touwtjes in handen genomen.

Dat scheelde echt kopzorgen.

 De begeleiding van Astrid en Nicole is heel professioneel. Op elke vraag krijg ik vlot antwoord 

en ik voel me daarbij altijd serieus genomen als ondernemer. Voor een zelfs wat lagere prijs

dan hiervoor krijgen we duidelijk meer waar voor ons geld.

Het serviceniveau van TOP HR desk is hoger en er valt niet na elk telefoontje

een factuur op de mat. 

Kortom, de overstap naar TOP HR desk is voor WARA heel goed uitgepakt. Een prima zet!

José van Tunen – Mede-eigenaar van WARA Project Framing

Luns - Van der Velden Advocaten

Bijzonder om zoveel vertrouwen te hebben in iemand die je nooit hebt ontmoet. Dat geldt wat ons betreft voor Nicole de Lange en Astrid Verburg van TOP HR desk. Uitstekende HR-adviseurs, ook in deze onzekere coronaperiode.
In vijf jaar tijd is ons advocatenkantoor gegroeid van een tweemansbedrijf naar een grotere organisatie. Eerst deden mijn zakelijke partner en ik de HR-zaken zelf, wat eigenlijk prima ging. Tot we tegen uitval van een medewerker aanliepen en we moesten toegeven dat we dit probleem als strafrechtadvocaten niet konden oplossen. Via onze boekhouder kwamen we in contact met Nicole. Zelfs aan de telefoon hadden we direct een goed gevoel bij haar.

Ze luisterde, vroeg door en verwees ons naar de juiste specialist.
Dit zette aan tot nadenken: misschien werd het tijd om het HR-beheer uit handen te geven.

Ons kantoor werd eigenlijk te groot en te divers om zaken als verlof en verzuim

uit de losse pols te regelen.
 Dankzij TOP HR desk hebben we nu een goed HR-systeem staan en daar zijn we heel blij mee. Daarnaast kunnen we met uiteenlopende vragen bij Nicole en Astrid terecht. Ze communiceren helder, zijn probleemloos bereikbaar en handelen snel. Wat zij adviseren, doen we en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad.

Noor Luns – Partner bij Luns - Van der Velden Advocaten 

Allrig Group

Nicole de Lange en Astrid Verburg van TOP HR desk vormen samen een goede mix van

HR-specialisaties. Daardoor kunnen ze EnergyMI over veel onderwerpen adviseren. En ze denken stappen vooruit. Zo waren ze er ook in deze coronaperiode vlot bij om ons te wijzen op de mogelijkheden die er zijn. En eerder attendeerden ze ons op het Generatiepact Metaal & Techniek, een regeling in onze CAO. 

Eén van onze medewerkers maakt daar nu gebruik van en binnenkort volgt een tweede.
 EnergyMI werkt al langer samen met Astrid en Nicole. Toen onze interne HR-Manager ruim een jaar geleden vertrok, werd besloten de personeelsadministratie uit te besteden. De keuze hiervoor viel op Astrid en Nicole en dat bevalt nog altijd uitstekend. Begin 2020 hebben we de salarisadministratie van ons administratiekantoor naar TOP HR desk overgeheveld.

Dat liep heel soepel.
 Nu hebben we alles op één logische plek en fungeer ik als doorgeefluik voor TOP HR desk.

Ze zijn altijd prima bereikbaar en acteren snel.

We communiceren per telefoon of mail, en zo nodig ook op afspraak.
 De volgende stap is dat TOP HR desk gaat bouwen aan meer structuur rond onze individuele werknemers. Zij nemen dan ook de functioneringsgesprekken voor hun rekening, plus de opleidings- en persoonlijke ontwikkelplannen. Een mooie toevoeging!

Peter Brakenhoff – Controller bij EngeryMI
Vitalics
Als ondernemer je eerste medewerker in dienst nemen is toch een soort mijlpaal. Iets heel anders dan werken met een flexibele schil, wat ik al jaren gewend was bij Vitalics. 

Toen ik overwoog om een veelbelovende stagiaire een baan aan te bieden, kreeg ik van Astrid vooraf al wat nuttige tips. Net rond die tijd startten Nicole en Astrid met TOP HR desk en de service die ze aanboden leek me wel handig.

Maar hóe handig werd me pas later echt goed duidelijk. Letterlijk alles was nieuw voor me en Astrid en Nicole introduceerden me stap voor stap in de wereld van het werkgeverschap. Opstellen van het arbeidscontract, overmaken van salaris en op tijd de juiste hoeveelheid loonbelasting betalen.

In het begin stuurden ze me daarvoor zelfs reminders. Nu zijn ze vooral mijn adviseur en kan ik hen alle vragen op personeelsgebied stellen. Bijvoorbeeld over contractaanpassingen bij verlenging. Ze weten precies wat logisch is en wat je mag verwachten van een medewerker.

Een superservice voor een heel betaalbare vaste prijs per maand per medewerker.

De kans is groot dat ik op termijn voor Vitalics nog meer personeel ga aannemen en dat laat ik administratief zeker weer door TOP HR desk organiseren.

Julien Pieterse - Eigenaar van Vitalics