TOP HR desk - overstapweken

Stap vanaf januari 2025 over met jouw HR- en salarisadministratie en betaal geen inrichtingskosten!

Outsourcen van jouw volledige HR en salarisadministratie?

TOP HR desk is graag jouw partner!

Full-service personeels- en salarisbureau

Wij zijn Astrid Verburg en Nicole de Lange, specialisten op het gebied van personeel & salaris. Wij helpen bedrijven bij het opzetten en onderhouden van personeels- en salarisadministratie. De regels rondom salarisverwerking veranderen voortdurend en het kost veel tijd en moeite om hiervan op de hoogte te blijven. Astrid Verburg is onze salarisspecialist die continue scholing volgt om er voor te zorgen dat de salarisverwerking foutloos verloopt. Zo kun jij je focus houden op het ondernemen!

 

Het voeren van een goede personeelsadministratie is voor veel ondernemers vaak een tijdrovende klus. Personeelsmutaties die zich opstapelen of contracten voor nieuwe medewerkers die nog even snel gemaakt moeten worden: dit is voor veel ondernemers een herkenbare situatie. TOP HR desk richt zich op de personeels- en salarisadministratie voor het MKB en kan je waardevolle ondersteuning bieden. Daarnaast bieden wij je indien gewenst ook aanvullend HR-advies. 24/7 toegang via desktop of mobiel. Goed beveiligd en AVG-proof.


Astrid is Register Payroll Professional (RPP) en volgt alle wijzigingen en veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving op de voet. Hierdoor kun je erop vertrouwen dat je personeels- en salarisadministratie bij ons in goede handen is. Wij werken met een modern systeem waarbij de samenwerking tussen jou als klant en TOP HR desk heel eenvoudig is. Daarnaast heb je 24/7 inzicht in je loonadministratie. Medewerkers met vragen over hun loonstrook kun je zo naar ons doorsturen, waardoor jij tijd bespaart.

Vraag nu een demo aan!

Wil je vrijblijvend advies en kennismaken met TOP HR desk? 

Vraag dan vrijblijvend een demo aan.