Wordt jouw factuur van je accountant ook steeds duurder?
20 oktober 2021 
in Nieuws
2 min. leestijd

Wordt jouw factuur van je accountant ook steeds duurder?

Accountancydienstverlening is in Nederland de afgelopen drie jaar fors duurder geworden, aldus het CBS. Accountantskantoren kampen met krapte op de arbeidsmarkt en intensievere controles in verband met corona drijven de prijzen omhoog. Daarom zijn de tarieven voor een derde jaar op een rij gestegen. De tarieven voor het werk van accountants stegen met tenminste 2 procent en voor de auditpraktijk en financiële administratie zelfs met zelfs 3 procent. 


Hoger prijzen, dat klopt toch helemaal niet? 

Je zou juist door automatisering lagere kosten verwachten. Met de juiste automatisering bespaar je namelijk flink wat tijd. De meeste accountantskantoren zetten dan ook steeds meer in op automatisering waardoor zij minder handmatig werk hoeven te verrichten en er minder kansen op fouten in de administratie zijn. Toch blijven, zoals de resultaten laten zien, de prijzen stijgen. 

Minder werk verrichten maar wel meer verdienen? Dat is raar! 

Besteed je salarisverwerking uit aan TOP HR desk en bespaar kosten en tijd. Vul bijvoorbeeld zelf de uren in het systeem om het overzicht te behouden, dan zorgen wij voor de salarisstroken, pensioenkoppeling en de loonaangifte. Je betaalt bij ons enkel en alleen een all-in tarief vanaf € 7,50 (excl. btw) per loonstrook, per maand voor je salarisadministratie. 


Bekijk hier onze website voor meer informatie

Of neem contact op met onze adviseurs:

  • 072 531 54 64
  • Info@tophrdesk.nl


Bronnen: Result, cmweb, accountancyvanmorgen 

Over de schrijver
Mede-eigenaar en oprichter van TOP HR desk
Reactie plaatsen