arrow_drop_up arrow_drop_down

Werving & Selectie advies

Vind de juiste kandidaten voor je vacatures

Onze werkwijze

TOP HR desk werkt efficiënt en resultaatgericht. Ook betrokkenheid, een persoonlijke aanpak, flexibiliteit en enthousiasme zijn woorden die ons karakteriseren. Werving & Selectie (W&S), ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Het is onderdeel van het personeelsbeleid van een onderneming of openbare dienst dat regelmatig wordt uitbesteed aan TOP HR desk mede actief in de arbeidsbemiddeling.


Werkwijze
Onze kwaliteit komt tot uiting door het feit dat we tussentijds op het gezamenlijk vastgestelde doel reflecteren en indien nodig het W&S traject bijstellen. Kwaliteit is alleen meetbaar als voorafgaand een doel duidelijk wordt omschreven. TOP HR desk kijkt of het doel wordt behaald en ook hoe het doel wordt behaald en of het resultaat duurzaam is. Indien nodig of gewenst kunnen wij tijdens een traject bijsturen en anticiperen op veranderende omstandigheden.


NVP code

De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP) heeft regels opgesteld die organisaties en sollicitanten naar hun mening in acht behoren te nemen bij werving en selectie, de NVP Sollicitatiecode.

Doorlooptijd 

Een W&S traject start na de voorbespreking voor een periode van minimaal 2 tot maximaal 4 maanden. Afhankelijk van de zwaarte van het functieprofiel kan hiervan worden afgeweken. Binnen deze periode maken wij gebruik van alle werving- en selectie-instrumenten en doorlopen we alle 4 fases.

Vacature aanmelden

Wij regelen snel en vakkundig betrouwbaar personeel. Wij zullen je vacature met zorg behandelen en uitzetten op een aantal job boards om zo een eerste selectie te kunnen maken. Vervolgens gaan wij met een aantal kandidaten in gesprek en zullen daaruit 2 of 3 kandidaten bij je aanbieden. Zo bespaar je tijd en nemen wij het werk voor je uit handen.

Het inzetten van assessments tijdens het W&S proces behoort tevens tot de mogelijkheden.

Openstaande vacatures 

Benieuwd naar de openstaande vacatures waar wij momenteel voor werven ?

Cookiebeleid