Wat is jouw route naar groei en succes?

De Werkenergieanalyse® geeft jouw in- en uitzicht

Met de Werkenergieanalyse® kun je energie- en stressbronnen van een individuele medewerker als ook van een team in kaart brengen. De loopbaancoaching tool is geschikt om inzicht te krijgen in het niveau van toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. De Werkenergieanalyse® geeft inzicht in de belangrijke zaken op zowel organisatie- en functieniveau, waardoor er nadien effectief met een coachtraject of training aan de slag kan worden gegaan.

Hoe werkt de Werkenergieanalyse®?

Het loopbaan coaching instrument Werkenergieanalyse® bestaat uit drie onderdelen:

  • Een online vragenlijst. Je medewerker vult een vragenlijst in, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek.
  • De werknemer ontvangt een persoonlijke rapportage met diverse scores op het gebied van stress, energie en betrokkenheid.
  • Er vindt een persoonlijk coachgesprek plaats met een onafhankelijke coach. Tijdens dit gesprek worden de resultaten besproken en ook welke vervolgstappen moeten worden ondernomen op de afgesproken doelgebieden.

Wil je als werkgever ervaren hoe de Werkenergieanalyse® werkt? Vraag dan een gratis demo aan. Ontdek wat het loopbaan coaching instrument voor je organisatie kan betekenen.

Neem ook de succesroute

Ik wil  met de Werkenergieanalyse® 

aan de slag!

Een van mijn energienemers, het bijhouden van Google Analytics, geef ik als energiecijfer 4 uit 10. Het kost mij dus energie om deze taak te volbrengen. Middels het persoonlijk prioriteitenplan heb ik concrete acties geformuleerd zodat ik meer energie krijg van het bijhouden van Google Analytics.
Maartje Slabbekoorn | volledige blog lees je hier
arrow_drop_up arrow_drop_down