Week van de Loopbaan 2021 (13 tm 17 september)
24 augustus 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

Week van de Loopbaan 2021 (13 tm 17 september)

Tijdens de Week van de Loopbaan 2021 - van 13 t/m 17 september - hebben werkenden, werkzoekenden én werkgevers de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend loopbaanadvies in te winnen. Noloc wilt hiermee landelijk aandacht geven aan het belang van LevenLangOntwikkelen én alle vormen van (persoonlijke) begeleiding van mensen en organisaties op de arbeidsmarkt.

Vorig jaar waren er ruim 500 loopbaanprofessionals actief tijdens de Week van de Loopbaan. In het hele land zijn er toen veel inspirerende loopbaan-initiatieven ontwikkeld. Mede door Covid-19 hadden heel veel mensen, al dan niet noodgedwongen, vragen over hun loopbaan. Voor Loopbaanprofessionals reden om juist in de Week van de Loopbaan het anders aan te pakken. En dat is gelukt! Ondanks de beperkte mogelijkheden zijn er creatieve oplossingen gevonden om mensen optimaal te adviseren via online spreekuren of hen te informeren door online kennis te delen. 

Ook dit jaar zullen de activiteiten van de Week van de Loopbaan grotendeels online aangeboden worden. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang. Binnenkort is het mogelijk om je aan te melden, hou onze website goed in de gaten. 

Waarom loopbaanadvies?

Er kunnen talloze redenen zijn waarom je vastloopt in je werk. Waar je ook werkt, Covid-19 zal voor jou ook het een en ander hebben veranderd. Deze veranderde situatie brengt verschillende uitdagingen met zich mee, uitdagingen waar een loopbaancoach je bij zou kunnen helpen. Maar ook als je het prima naar je zin hebt in je werk, kun je al nadenken over je toekomst. Door jezelf voortdurend te ontwikkelen blijf je bij en groei je mee met de veranderende arbeidsmarkt.

Herken jij je in een van de onderstaande punten? Meld je dan binnenkort aan voor vrijblijvend loopbaanadvies.

  1. Ben jij, als gevolg van Covid-19 of een reorganisatie, op zoek naar een andere baan?
  2. Wil je meer energie en plezier uit je werk halen?
  3. Ben je toe aan een volgende stap in je loopbaan? Maar weet je niet hoe?
  4. Wil je weten welke banen er aansluiten bij jouw kennis en ervaring?
  5. Past je huidige rol nog bij je?
  6. Sta je stil in je ontwikkeling?
  7. Wil jij met een andere reden inzicht in jouw arbeidsmarktpositie?

Wil je alvast een plekje bemachtigen, of meer informatie? Neem gerust contact op met onze adviseurs via info@tophrdesk.nl of bel naar 072-531 54 64.

Bron: Noloc

Over de schrijver
Mede-eigenaar en oprichter van TOP HR desk
Reactie plaatsen