TOP HR desk | Werving & Selectie
19 april 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

TOP HR desk | Werving & Selectie

Naast personeels- en salarisadministratie, het voeren van verlofregistratie en het geven van HR advies nemen wij ook de werving & selectie van bedrijven uit handen.

Wij werken efficiënt en resultaatgericht en houden van een persoonlijke aanpak. Flexibiliteit en enthousiasme zijn woorden die ons karakteriseren. Werving & Selectie (W&S), ook wel Recruitment genoemd, verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk, in lijn met de strategie en doelstellingen van een organisatie of onderneming. Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Wij gaan op zoek naar de geschikte kandidaat!

Onze werkwijze

Kwaliteit komt tot uiting door het feit dat we tussentijds op het gezamenlijk vastgestelde doel reflecteren en indien nodig het W&S traject bijstellen. Wil je meer weten over onze werkwijze? Lees het hier.

Samenwerking Equivalence

Partner sociale zekerheid, Equivalence is een onafhankelijk adviesbureau in de Sociale Zekerheid. Wij ondersteunen werkgevers in de complexe en arbeidsintensieve uitvoering van de Sociale Zekerheidswetgeving. Voor klanten van de TOP HR Desk biedt Equivalence een onderzoek aan om teveel betaalde premies en onbenutte subsidies en/of vangnetregelingen alsnog te claimen. Equivalence voert dit onderzoek uit op basis van no cure no pay en kan u dus enkel geld en inzicht opleveren. Wil je weten hoe zij dit doen? Bekijk onze website hier.

De aanpak van Equivalence is transparant, Coronaproof en 100% AVG-compliant. Geïnteresseerd? Neem dan contact op met Nicole de Lange 06-83242279 of mail naar n.delange@tophrdesk.nl

Mag ik de mailbox van mijn zieke werknemer checken?

Een van onze medewerkers is getroffen door corona. Hij is echt heel erg ziek. Ik sprak zijn vrouw en zij vertelde dat hij echt helemaal niets kan en dat het nog wel even kan duren. Mag ik zijn mailbox checken? Lees het antwoord op deze vraag in onze blog hier.
Over de schrijver
Mede-eigenaar en oprichter van TOP HR desk
Reactie plaatsen