Nieuwsflits 4
22 juni 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

Nieuwsflits 4

Start aanvraagtijdvak subsidieregeling praktijkleren

Van 2 juni 2021 tot en met 16 september 2021 is het voor werkgevers mogelijk een aanvraag in te dienen voor de subsidieregeling praktijkleren voor het studiejaar 2020/2021. Dit jaar gelden een aantal afwijkende en nieuwe regels. Klik hier voor meer informatie.

Kom op tijd in actie bij schending concurrentiebeding

Als uw (ex-)werknemer het concurrentiebeding overtreedt of dreigt te overtreden, dan wilt u zo snel mogelijk in actie komen om te voorkomen dat de werknemer er met uw kennis en/of klanten vandoor gaat. Twee recente rechterlijke uitspraken maken duidelijk waarom. Lees hier meer over hoe te handelen.

Vastgoed is privé-investering DGA en geen aftrekpost bv
Een bv kan een waardedaling van een vordering vaak aftrekken van de winst. Maar dan moet wel heel duidelijk zijn dat het een vordering is van de bv en niet van de directeur-grootaandeelhouder (DGA) van die bv. Zo zag een bv bij de rechtbank in Arnhem een flinke afwaardering vervliegen. Lees hier wat je moet voorkomen.

Gezocht: Supervisor Lijstenmakerij & Montage
Kom jij het team versterken?
Voor onze relatie WARA Project Framing Europe BV – Heemskerk zijn wij ter uitbreiding van het team op zoek naar een Supervisor Lijstenmakerij & Montage voor binnen in de werkplaats, de Lijstenmakerij, en op locatie bij de klant voor 38 uur per week. Voor meer informatie over deze vacature, bekijk je onze website hier.

Jolanda van de Kamer, zelfstandig Chief Operations Officer en senior-manager (Alkmaar)

De dienstverlening van Astrid en Nicole waardeer ik om meer dan één reden. Ze zijn scherp en elke maand stipt met het aanleveren van de juiste gegevens. Die effectiviteit vind ik fijn. De volledige review vind je op onze website.
Over de schrijver
Mede-eigenaar en oprichter van TOP HR desk
Reactie plaatsen