Manager Inkoop, Logistiek & IT

Sta jij stevig in je schoenen? 

Bezit jij de volgende skills?

Ervaring

Ruime ervaring als leidinggevende (technische organisatie) waarin strategische inkoop/automatisering een rol speelt.

Kennis

Voldoende technische kennis om een volwaardig gesprekspartner te zijn binnen de organisatie + uitstekende automatiseringskennis

In de omgeving Noord-Holland

Regio Hoorn

HBO/WO niveau

Afgeronde relevante HBO/WO opleiding.

People manager

Je bent een people manager die met energie/enthousiasme anderen motiveert en structuur aanbrengt.

Proces

Je bent procesmatig sterk en kunt snel schakelen en actie ondernemen indien noodzakelijk.

Het bedrijf + kort omschrijving functie

Voor onze innovatieve opdrachtgever in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een Manager Inkoop, Logistiek & IT. De organisatie heeft vele jaren ervaring op het gebied van techniek en met een groot team aan collega's zijn ze uitgegroeid tot een vooruitstrevende totaalinstallateur waarbij samenwerking en ondernemerschap centraal staan.

 

Als manager (inkoop, logistiek & IT) sta je stevig in je schoenen, durf je verantwoordelijkheid en beslissingen te nemen. Tegelijkertijd ben je gericht op de relatie waardoor je op prettige wijze communiceert. Je weet op alle niveaus binnen de organisatie draagvlak te creëren. Bij alles wat je doet houd je het organisatiebelang voor ogen en begrijp je welke impact veranderingen hebben. Je weet het beste in anderen naar boven te halen, bent toegankelijk en betrouwbaar. Je bent een aanpakker met een dienstverlenende instelling. Over alle details, informatiestromen, betrokken partijen en belangen weet jij het overzicht te houden en komt je tot realistische plannen. Hierbij ben je proactief en zorg je dat zaken soepel verlopen.

De functie 

Je vervult een strategische en organisatorische rol en een spilfunctie binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen inkoop, logistiek en magazijn. De afdelingen zijn ondersteunend aan de business units die de projecten uitvoeren en je behartigt hun belangen. Tegelijkertijd behartig je overkoepelende belangen binnen de organisatie en houd je je bezig met organisatie-brede onderwerpen. Je verdeelt je tijd tussen enerzijds de aansturing, de strategische inkoop en IT en anderzijds diverse verbeterprocessen die organisatie-breed spelen.

Aansturing afdelingen
In de dagelijkse aansturing is jouw verantwoordelijkheid het optimaal functioneren van de afdelingen. Je zorgt voor een prioritering van werkzaamheden, beoordeelt zaken, verbetert processen en focust op ontwikkeling. Als manager stuur je op autonomie en zelfstandigheid, indien nodig coach je, stuur je bij en ben je betrokken bij beslissingen. Je monitort, stuurt en bewaakt de kwaliteit, dienstverlening.

Strategische inkoop

Je bent verantwoordelijk voor het intensiveren van de samenwerking met leveranciers en je voert contractbesprekingen. Indien nodig zoek je nieuwe samenwerkingspartners, maak je afspraken en leg je juridische voorwaarden vast. Je stelt de inkoopstrategie vast en je rolt deze uit. 

Processen & IT
De organisatie wil stappen maken op het gebied van automatisering van interne processen en jij speelt hierin een belangrijke rol. Je inventariseert wat er speelt binnen de organisatie en maakt behoeftes inzichtelijk. Je coördineert, stuurt de verbeterprocessen, stemt af met de externe partners en leveranciers en borgt aansluiting van de interne wensen en behoeften.

Verbeterprocessen
Vanuit jouw expertise en ervaring leid je verbeterprocessen, stuur je diverse projecten aan om processen te verbeteren en neem je hierin een actieve voortrekkersrol. Je schakelt steeds tussen een leidende en dienende rol. Je opereert dicht tegen de business units aan, weet wat er speelt en wat belangrijk is in de praktijk. Je faciliteert, inventariseert, denkt mee en kijkt wat technisch nodig is. Je hebt brede kennis van inkoop, IT en datamanagement, maar ook van logistiek, facilitaire zaken en financiën.

Dit hebben wij jou te bieden

Vergoeding

Salarisindicatie €3800 tot€5500 per maand afhankelijk van opleidingen en ervaring.

Vakantiedagen

25 vakantiedagen, 13 ADV-dagen, 8% vakantiegeld en een ruime werkgeversbijdrage pensioenpremie.

Team

Je werkt in een collegiale werkomgeving met ruim 200 collega's. 

werktijden

Het betreft een fulltime dienstverband.

Prettige werksfeer

Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer met goede arbeidsvoorwaarden.

Verruiming van geest

Persoonlijke ontwikkeling en initiatief wordt gewaardeerd.

Laat ons weten dat je bestaat!

Ben jij de ervaren manager die wij zoeken? Dan ontvangen wij je motivatie en CV graag per e-mail.

Voor extra informatie kan je contact opnemen met Nicole de Lange op 06-83242279 of stuur een WhatsApp.


Mail een knallende motivatiebrief + CV naar info@tophrdesk.nl