Het boetebeding moet aan de volgende eisen voldoen:

A. Het boetebeding dient schriftelijk te zijn overeengekomen (art 7:650-2).

B. Het bedrag dat een medewerker per week aan boeten verschuldigd is mag niet meer zijn, dan het loon over een halve werkdag per week (art 7:650-5).

C. De bestemming van de boete moet zijn overeengekomen en behoort op geen enkele wijze aan de werkgever zelf ten goede te komen. Het gaat bijvoorbeeld om een goed doel of om een geblokkeerde rekening die wordt opgebouwd en gebruikt voor (alle) medewerkers (art 7:650-3 BW).


Van de punten a t/m c kan afgeweken worden als de medewerker meer loon ontvangt, dan het minimum geldend dagloon (art 7:650-6-7 BW) (4.1.6.).

Diensten

Personeelsadministratie

Excel en papierwerk is verleden tijd.

Salarisadministratie

Altijd inzage waar je ook bent.

Verlof & Verzuim

Meer grip op verlof & verzuim.

TOP HR desk is een erkend leerbedrijf

Ook daar zijn wij trots op!

sbb

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Stefan de Vries Makelaar (Alkmaar)
De loonadministratie van mijn bedrijf is geen grote dienst, maar wél belangrijk! Daarom wilde ik een tijdje geleden overstappen naar een ander kantoor. Ik zocht een hoger niveau van professionaliteit: online in plaats van analoog, met alles nog op papier. Uit mijn netwerk kreeg ik toen TOP HR desk getipt. Bij de eerste kennismaking klikte het meteen en daarom heb ik niet verder gezocht. Over die keuze ben ik nog steeds zeer tevreden: ze leveren kwaliteit voor een prijs die het echt waard is.
Stefan de Vries

Car Cleaning Centre (Heemskerk)

Bij mijn vorige salarisadministratiekantoor spraken ze als een adviseur, waardoor ik de informatie niet altijd goed aan mijn personeel kon uitleggen. Astrid vertelt gewoon duidelijk hoe het zit, ook aan mijn medewerkers. En dat vind ik heel prettig, want je mensen moeten erop kunnen vertrouwen dat alles goed geregeld is.

Vincent Vlaar 

Connect2Care (Heerhugowaard/Rijnmond)

We nemen bij TOP HR desk een standaard salarispakket af, waarmee onze reguliere interne processen goed zijn ingeregeld. Verder zijn Astrid en Nicole een prettig klankbord en komen ze regelmatig met service-extraatjes, waardoor je merkt dat ze onopvallend met je meedenken. En kunnen we wél een keer aanvullende ondersteuning gebruiken, dan is dat altijd mogelijk. Hierdoor sluit TOP HR desk goed aan bij kleine en middelgrote organisaties. Je hoeft immers nooit een groter pakket af te nemen dan je nodig hebt.


Mijn advies: doe je salarisadministratie niet zelf als je dit ook door TOP HR desk kunt laten uitvoeren. Want als het misgaat, ben je de pineut en waarom zou je dat risico willen lopen?

Dennis van Leeuwen

Luns - Van der Velden Advocaten

 Dankzij TOP HR desk hebben we nu een goed HR-systeem staan en daar zijn we heel blij mee. Daarnaast kunnen we met uiteenlopende vragen bij Nicole

en Astrid terecht. Ze communiceren helder, zijn probleemloos bereikbaar en handelen snel. Wat zij adviseren, doen we en daar hebben we nog geen moment spijt van gehad.

Luns - Van der Velden Advocaten

Noor Luns