arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij als DGA zo min mogelijk tijd en geld kwijt zijn aan de verloning? 

Wij regelen dat graag voor jou!

Wie zijn wij? 

Wij zijn Astrid Verburg en Nicole de Lange, specialisten op het gebied van DGA verloning.


De regels rond salarisverwerking veranderen voortdurend en het hiervan op de hoogte blijven, kost veel tijd en moeite. Astrid Verburg is onze salarisspecialist die continue scholing volgt om er voor te zorgen dat de salarisverwerking foutloos verloopt. Astrid is Register Payroll Professional (RPP) en volgt alle wijzigingen en veranderingen op het gebied van wet-regelgeving op de voet. Hierdoor kan je er op vertrouwen dat je salarisadministratie in goede handen is.

DGA salarisadministratie

Elke maand maken wij een loonstrook en genereren wij de maandelijkse loonaangifte voor de belastingdienst. In ons overzichtelijke portaal vind je alle belangrijke documenten in één oogopslag bij elkaar. Desgewenst maken wij een geautomatiseerde koppeling met je boekhoudpakket of geven wij je boekhouder/accountant toegang tot jouw persoonlijke portaal. 

 

Wij houden je regelmatig op de hoogte van belangrijke fiscale regels en geven je advies over het zo optimaal mogelijk benutten van de fiscale ruimte.

 

Met TOP HR desk ben je verzekerd van kundig advies en wij regelen snel een eenvoudige je DGA verloning tegen een aantrekkelijk tarief.

Gebruikelijk loon voor DGA stijgt naar €47.000

Het ‘gebruikelijk loon' dat een directeur-grootaandeelhouder (DGA) in principe hoort te verdienen gaat in 2021 opnieuw omhoog. In 2020 was het standaardbedrag nog € 46.000, maar in 2021 wordt dat € 47.000. Het bedrag stijgt voor het tweede jaar op rij.

Wil jij je geen zorgen maken over jouw loonstrook en aangifte?

Cookiebeleid