Dag van het Werkplezier
13 november 2021 
in Nieuws
1 min. leestijd

Dag van het Werkplezier

Zeg eens eerlijk, spring je zelf iedere maandag weer vol goede moed uit bed, om met veel zin om naar je werk te gaan? Op 13 november is het de bedoeling eens goed te kijken naar wat jouw werk nu eigenlijk leuk maakt, want het is de Dag van het Werkplezier! 

Volgens de organisatie achter de Dag van het Werkplezier loopt 1 op de 7 werknemers in Nederland het risico in een burn-out terecht te komen. Dat is natuurlijk niet goed, want iedereen moet werk doen waar hij gelukkig van wordt. Met een fulltime baan ziet je collega's vaak méér dan het thuisfront, dus kan je maar beter met een beetje plezier naar kantoor gaan. Tijdens de Dag van het Werkplezier worden organisaties aangemoedigd meer te doen om hun werknemers tevreden te stellen. 

Met de Werkenergieanalyse® kun je energie- en stressbronnen van een individuele medewerker als ook van een team in kaart brengen. De loopbaancoaching tool is geschikt om inzicht te krijgen in het niveau van toewijding, vitaliteit en betrokkenheid van werknemers. De Werkenergieanalyse® geeft inzicht in de belangrijke zaken op zowel organisatie- en functieniveau, waardoor er nadien effectief met een coachtraject of training aan de slag kan worden gegaan. 

Benieuwd hoe de Werkenergieanalyse® werkt? Bekijk onze wesbite hier >>>

Wil je als werkgever ervaren hoe de Werkenergieanalyse® werkt? Vraag dan een gratis demo aan. Ontdek wat het loopbaan coaching instrument voor je organisatie kan betekenen.

Graag meer informatie ontvangen? Neem gerust contact op via:

Over de schrijver
Mede-eigenaar en oprichter van TOP HR desk
Reactie plaatsen