arrow_drop_up arrow_drop_down

Brochure | TOP HR desk 

Alle informatie in één brochure!

Brochure

Lees hoe wij jou als ondernemer weer happy maken!


  • Wij zorgen voor kostenbesparing d.m.v. het sturen op personeelskosten, voorkomen van advocaatkosten, verlagen en terugdringen van o.a. verzuimkosten.

  • Minimaliseren van risico’s en anticiperen op verloop en marktomstandigheden.

  • Wij hebben de beschikking over een HR Antwoordbank met informatie, documentatie en sjablonen.

  • Op maat trajectbegeleiding voor werving & selectie/loopbaan/outplacement en re-integratie


Wij werken graag samen met partners die dezelfde mindset hebben als Connect2Care. Op deze basis hebben we ooit voor onze accountant gekozen en hij bracht ons op zijn beurt in 2019  weer in contact met TOP HR desk. Connect2Care levert zorg slimmer, sneller en goedkoper en dat is ook hoe de dienstverlening van TOP HR desk in elkaar steekt.

We nemen bij TOP HR desk een standaard salarispakket af, waarmee onze reguliere interne processen goed zijn ingeregeld. Verder zijn Astrid en Nicole een prettig klankbord en komen ze regelmatig met service-extraatjes, waardoor je merkt dat ze onopvallend met je meedenken. En kunnen we wél een keer aanvullende ondersteuning gebruiken, dan is dat altijd mogelijk. Hierdoor sluit TOP HR desk goed aan bij kleine en middelgrote organisaties. Je hoeft immers nooit een groter pakket af te nemen dan je nodig hebt.

Connect2Care bestaat uit drie bedrijven met twaalf medewerkers en drie eigenaren. Die drie organisaties heeft TOP HR desk keurig in één systeem verwerkt. De functioneringsgesprekken doen wij als directie nog zelf omdat we dat belangrijk vinden voor het contact met alle medewerkers. Astrid en Nicole houden voor ons wel de verlof- en verzuimregelingen bij, inclusief zwangerschapsverlof. Dat laatste is prettig, want dat komt bij onze organisatie regelmatig voor.

Mijn advies: doe je salarisadministratie niet zelf als je dit ook door TOP HR desk kunt laten uitvoeren. Want als het misgaat, ben je de pineut en waarom zou je dat risico willen lopen?

Dennis van Leeuwen – Directeur Connect2Care (Heerhugowaard/Rijnmond)
29+

Jaar ervaring

75+

Tevreden klanten

1325+

Loonstroken

Cookiebeleid